Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@00:32:24 GMT

سهم بیمه درمان خانواده در سرانه نظام سلامت

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۹۲۱۱

نظام سلامت یک حوزه هزینه‌بر است که هیچ‌یک از کشورهای توسعه‌یافته و متوسط دنیا نتوانسته‌اند هزینه بهداشت و درمان خود را کاهش دهند، البته بسیاری از کشورها توانسته‌اند آن را مدیریت و کنترل کنند، اما کاهشی در هزینه‌ها رخ نداده و این درحالی است که بودجه آنها هر سال رو به افزایش است.

ایرج حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت چندی پیش اذعان کرده بود سهم سلامت در کشور ما از تولید ناخالص ملی، رتبه 88 را در دنیا دارد، یعنی تولید ناخالص ملی در کشور ما از سرانه سلامت عقب‌تر است، اما در مقابل سرانه هزینه سلامت در ایران، رتبه هشتاد و یکم دنیا را دارد که به عبارتی یعنی هزینه ای سلامت در ایران به مراتب گران از بسیاری از کشور های جهان تمام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر بر اساس تحقیقات موجود کارشناسان نظام سلامت هم‌اکنون سرانه سلامت هر ایرانی، رقمی حدود یک میلیون و 400 هزار تومان برآورد می‌شود که از منابع مختلفی مثل بیمه‌های درمانی، اعتبارات دولتی، بودجه‌های بخش خصوصی و البته از جیب مردم تامین می‌شود

بر اساس مطالعات موجود یکی از متورم ترین بخش های هزینه سلامت هزینه های پاراکلینیک است؛ پاراکلینیک به معنای مجموعه خدمات بهداشتی و درمانی است مربوط به ناهنجاری ها و مشکلات نهفته در بدن که با معاینه عادی کشف نمی گردد و مستلزم بررسی های آزمایشگاهی با استفاده از تجهیزات خاص است.

هزینه های پاراکلینیکی در دو بسته یا گروه در بیمه تکمیلی عرضه می شود: هزینه های پاراکلینیکی نوع یک در بیمه تکمیلی و هزینه های پاراکلینیکی نوع دو در بیمه تکمیلی .

تلفیق این اقدامات نیز می تواند هزینه ها را تا چندین برابر افزایش دهد و در نتیجه تنها برای تشخیص یک بیماری یا مشکل در عملکرد بدن فرد بیمار، ممکن است بخش قابل توجهی از پس انداز او از بین برود.

شرکت بیمه سامان با پوشش هزینه های این بخش از خدمات درمانی، توانسته بخش قابل توجهی از دغدغه بیمه گزارانش را برطرف کند.

محصول جدید بیمه «درمان خانواده سامان» یکی از متفاوت‌ترین و رقابتی‌ترین محصولاتی است که در این زمینه به بازار عرضه شده است . بیمه سامان در طراحی محصول بیمه درمان تکمیلی خانواده  به  مولفه‌هایی مانند کاهش قیمت بیمه‌نامه با کنترل بیشتر آیتم‌های ریسک و نه کاهش نرخ‌های فنی، شناساندن بهتر بیمه‌گری و جلب اعتماد جامعه، ارائه محصولات جذاب و منحصربه فرد برای دهک های مختلف، شغل‌های مختلف، اقشار مختلف و استان های مختلف توجه داشته است.

برای تهیه محصول «درمان‌خانواده» دو معضل بسیار مهم بیمه گذاران مرتفع شده است . اول اینکه خرید این بیمه نامه منوط به داشتن بیمه گر پایه نیست و دوم اینکه خرید آن به صورت انفرادی نیز امکان پذیر است . همچنین محصولات متنوع با قیمت‌های مختلف از مهمترین نقاط قدرتمند بیمه سامان در تدوین این محصول جدید است.

بر این اساس بیمه سامان در طرحی که خرید آن برای بازه‌ی سنی از بدو تولد تا ۷۰ سالگی امکان پذیر است توانسته است بخش مهمی از آیتم های به اصطلاح مزاحم را در خرید بیمه درمان تکمیلی مرتفع کند.

خرید پوشش های جدید بیمه درمان تکمیلی به صورت خانوادگی که شامل تخفیف های متعددی خواهد بود در طرح‌های نسیم، مهر، سروش، شمیم، وصال و عقیق سامان  شامل پوشش های متنوعی است که متناسب با نیاز هر یک از اعضا خانواده قابل خریداری است. همچنین خریداران بیمه عمر بیمه سامان در این طرح از تخفیف های متناسبی برخوردار خواهند شد.

« بیمه درمان خانواده » که مدتی است به بازار آمده مزایای دیگری هم دارد که از آن جمله می توان به عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی، استفاده از طرح‌های متناسب با نیاز بیمه‌ای و توانمندی مالی هر فرد، پرداخت هزینه‌های بستری در بیمارستان، پرداخت هزینه عمل‌های جراحی خاص، پرداخت هزینه‌های تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینه‌های جراحی‌های سرپایی، جبران هزینه‌های زایمان، نازایی و ناباروری، پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی، پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم و... اشاره کرد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر جهت خرید بیمه تکمیلی خانواده می توانند به سایت بیمه سامان یا نمایندگی‌های آن در سراسر کشور مراجعه کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیمه درمان خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار داشت: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای